Sponsors

Team-informatie

Aangenaam, dit zijn de meiden van Antibarbari dames 1! Het team komt uit in de 2e klasse en de blik is omhoog gericht, want: potentie genoeg. Naast een wat ongewone naam voor dames 1 – conjo’s – is het team ook niet bepaald een doorsnee voetbalteam. Het team bestaat uit meiden die net zijn begonnen op de universiteit, internationale studenten die hier een studie volgen (en met dikke panty’s aan trainen) en een aantal oudgedienden die al werken. Nieuw dit jaar is trainer Ton. Op dinsdag, donderdag en zondag voorziet hij de meiden van goede aanwijzingen. Assistent trainers Wytze en Nico helpen hem hierbij.

Dat studeren, voetbalprestaties en gezelligheid prima samen gaan mag duidelijk zijn. Naast de conditionele, tactische en technische trainingen worden de meiden ook regelmatig theoretisch op de proef gesteld. Onder het genot van een biertje organiseert trainer Ton regelmatig een voetbalquiz waarbij het er fanatiek aan toe gaat. Hoe kan het ook anders?

Waar die opmerkelijke teamnaam Conjo’s vandaan komt? Word eerst maar eens lid, dan zijn er genoeg gegadigden die je hun versie van het verhaal kunnen vertellen!

Op de hoogte blijven van het wel en wee en de prestaties van de damesselectie? Volg ze op Facebook: www.facebook.com/antibarbarivrouwen

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!