Informatie uit-teams - R.S.V. Antibarbari

Sponsors

Informatie uit-teams

Beste uit-teams,

Allereerst welkom op Antibarbello, waar wij ons op de dinsdag, donderdag en zondag vertoeven. Om jullie een beetje wegwijs te maken op ons terrein, hebben wij een aantal punten samengevat welke handig zijn om te weten tijdens de wedstrijddagen.

 

  • Parkeren op het Toepad is niet mogelijk voor bezoekers en uitteams. Parkeren kan op het parkeerterrein tussen Antibarbari en de hockeyclub Leonidas in. Dit parkeerterrein bevindt zich tegenover de Van Ghentkazerne en bereikt u door twee keer links af te slaan als u Antibarbari aan uw linkerzijde passeert.
  • Het ophalen van de kleedkamersleutel is mogelijk mits er een borg geleverd wordt. Wij willen er graag zeker van zijn dat wij onze kleedkamersleutel niet kwijt raken. Daarom wordt er aan u gevraagd of u een borg wilt achterlaten bij de secretaris. Een OV-kaart, tankpas o.i.d wordt ook geaccepteerd als borg. Na het inleveren van de sleutel krijgt u de borg weer terug.
  • Het ophalen van drinken tijdens de rust is mogelijk in de kantine. Hiervoor kunt u zich melden bij de bardienst. Zij zetten dan de limo/thee voor u klaar. Teams welke tegen onze selectie-elftallen spelen (Heren 1, Heren 2, Vrouwen 1 en Vrouwen 2) krijgen de limo/thee in de kleedkamers geleverd.

Als u voorafgaand de wedstrijd nog vragen heeft over de praktische zaken op Antibarbari, dan kunt u contact opnemen met Guus de Bruijn, onze secretaris.

 

Wij wensen jullie een fijne wedstrijd toe op Antibarbello!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!