Team-informatie - R.S.V. Antibarbari

Sponsors

Team-informatie

Conjos.JPGConjo's 2022-2023

Maak kennis met vrouwen 1, of beter gezegd ‘De Conjo’s’. Het team komt uit in de landelijke 1e klasse en blinkt uit in het combineren van prestatie en gezelligheid. Onder leiding van oud-speelster Alexandra heeft dit team een aantal jaar geleden de weg naar boven ingezet, wat resulteerde in promotie naar de eerste klasse in 2019. Sindsdien weet de ploeg zich goed staande te houden en ook steeds meer nieuwe toptalenten aan zich te binden. Het team bestaat uit meiden die net zijn begonnen op de universiteit, internationale studenten die hier een studie volgen en een aantal oudgedienden die al werken. Bij de Conjo’s geldt: je geeft nooit op; niet in de eerste helft, niet in de tweede helft, en vooral niet in de derde helft! 

Waar die opmerkelijke teamnaam Conjo’s vandaan komt? Word eerst maar eens lid, dan zijn er genoeg gegadigden die je hun versie van het verhaal kunnen vertellen! Komend seizoen (2021-2022) verwelkomt het team weer veel nieuwe aanwinsten, waaronder een nieuwe trainer: Ramsey. Lukt het ook nu weer om te handhaven in de 1e klasse? We gaan het zien! 

Wil je op de hoogte blijven van alle updates rondom de damesselectie? Volg ze op Instagram: https://www.instagram.com/antibarbaridamesselectie/

v.l.n.r. Bovenste rij: Nico, Jodie, Alexandra, Anne, Leonie, Jasmijn, Emmelie, Cheralda, Ton, Elke
Onderste rij: Annelein, Brabo, Anouk, Mary, Yara, Nikki, Laura, Jantien, Elle

Antibarbari VR1 (zon):

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!