ABB open commissie - R.S.V. Antibarbari

Sponsors

ABB open commissie

ABB open commissie

Omdat Antibarbari Open het grootste evenement van onze club is, is dit ook een erg leuke en uitdagende commissie. Van januari tot en met april ben je druk bezig met het plannen of vinden van sponsors van dit toernooi waar gemiddeld 800 man op afkomt. Deze dag zal ’s ochtends beginnen met de wedstrijden in de bierpoule en de fanatieke poule, maar zal dan ook na het eten overgaan in een groot feest.

In seizoen '20-'21 bestaat de ABB Open commissie uit Merijn (voorzitter), Michelle (vice), Joyce (secretaris), Evi (penning), Karst en Paul (sponsoring & promotie), Lotte en Jana (sfeer & ambiance). Zij gaan er dit jaar alles aan doen om het afgelaste ABB Open van vorig jaar dubbel en dwars in te halen! Aan de voorbereiding zal het niet liggen, aangezien we nu al wekelijks vergaderen. We kunnen niet wachten om eindelijk weer te voetballen met een biertje in ons hand (en eigen groepsfoto te maken:) )! Houd de socials in de gaten voor verdere informatie over het leukste evenement! (misschien al sneller dan je denkt…)


Lijkt het jou leuk om deel te worden van de ABB Open commissie? Spreek een bestuurslid aan of stuur een mailtje naar intern@antibarbari.nl

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!