Sponsors

Antibarbari nieuws

We zijn er weer bij en dat is prima, na zeven jaar afwezig op een eindtoernooi zijn we weer terug! Dat is voor ons voetballiefhebbers FAN-TAS-TISCH!! Daarom heeft de FeeCo een EK-poule gemaakt, voorspel jij de meeste wedstrijden goed dan win jij de jackpot! Maar misschien nog wel mooier.. je wint natuurlijk eeuwige roem op de club! Zo kun jij jezelf dan naast Paul de octopus bekronen tot Meestervoorspeller! Je betaalt een kleine 5 euro entree en met jouw skills (en misschien een beetje geluk) win je dit dubbel en dwars terug met de super vette prijzen. 

 

Hoe gaat dit in zijn werking?

- Vul onderstaande Google Forms in, dan zal je na het betalen van de 5 euro entree de uitnodigingslink krijgen voor de Antibarbari EK 2021 Poule op 4 juni. Als je je na 4 juni inschrijft, dan krijg je de link zo snel mogelijk (natuurlijk voor de eerste wedstrijd)

-Vul voor 11 juni 21:00 de ‘Groepsstanden’, ‘Finalisten’ en ‘Groepsronde’ in. Dit kan je blijven veranderen tot de deadline van 11 juni 21:00. Voor het invullen zal je wel even 10 minuten goed moeten gaan zitten. 

-Na de groepsfase zal je voor 27 juni 18:00 de 1/8 finales voorspellen, 3 juli 18:00 de kwartfinales, 7 juli 21:00 en 12 juli 21:00 de finale. Hier zullen wij natuurlijk reminders voor blijven sturen zodat niemand de deadline mist. 

-Nadat je de link hebt ontvangen, kan je in de spelregels vinden hoe veel punten je krijgt voor je voorspellingen en hoe het allemaal in zijn werk gaat.

-Na het EK zullen we de winnaar bekend maken, de top 3 zal in de prijzen vallen!

 

Formulier EK-Poule

Belangrijk uit-teams zondag 24 oktober!

19 oktober 18:30  Zondag 24 oktober zijn wij beperkt bereikbaar i.v.m de Marathon van Rotterdam!meer »


Schaft zondag!

19 oktober 18:00  Vanaf zondag 10 oktober zal er elke zondag een (afhaal)schaft zijn met dank aan Kenneth!meer »


Schaft dinsdag 19/10

18 oktober 18:00  Zoals een echte Rotterdammert het zou zeggen; We kennen weer schaften! Mis jij het ook om weer gezellig met je teamgenoten te eten na de training? Mooi, want wij hebben dat ook gemist! Je kan vanaf nu weer elke dinsdag en donderdag schaften in twee shifts.meer »


Kortingscode voor jouw feestkleding!

18 oktober 12:45  Alweer een nieuw outfit nodig voor het volgende feest? Lees dan snel verder voor een kortingscode!meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!