Sponsors

Antibarbari nieuws

We zijn er weer bij en dat is prima, na zeven jaar afwezig op een eindtoernooi zijn we weer terug! Dat is voor ons voetballiefhebbers FAN-TAS-TISCH!! Daarom heeft de FeeCo een EK-poule gemaakt, voorspel jij de meeste wedstrijden goed dan win jij de jackpot! Maar misschien nog wel mooier.. je wint natuurlijk eeuwige roem op de club! Zo kun jij jezelf dan naast Paul de octopus bekronen tot Meestervoorspeller! Je betaalt een kleine 5 euro entree en met jouw skills (en misschien een beetje geluk) win je dit dubbel en dwars terug met de super vette prijzen. 

 

Hoe gaat dit in zijn werking?

- Vul onderstaande Google Forms in, dan zal je na het betalen van de 5 euro entree de uitnodigingslink krijgen voor de Antibarbari EK 2021 Poule op 4 juni. Als je je na 4 juni inschrijft, dan krijg je de link zo snel mogelijk (natuurlijk voor de eerste wedstrijd)

-Vul voor 11 juni 21:00 de ‘Groepsstanden’, ‘Finalisten’ en ‘Groepsronde’ in. Dit kan je blijven veranderen tot de deadline van 11 juni 21:00. Voor het invullen zal je wel even 10 minuten goed moeten gaan zitten. 

-Na de groepsfase zal je voor 27 juni 18:00 de 1/8 finales voorspellen, 3 juli 18:00 de kwartfinales, 7 juli 21:00 en 12 juli 21:00 de finale. Hier zullen wij natuurlijk reminders voor blijven sturen zodat niemand de deadline mist. 

-Nadat je de link hebt ontvangen, kan je in de spelregels vinden hoe veel punten je krijgt voor je voorspellingen en hoe het allemaal in zijn werk gaat.

-Na het EK zullen we de winnaar bekend maken, de top 3 zal in de prijzen vallen!

 

Formulier EK-Poule

S.O.A.

17 juni 11:45  Beste Antibarbarianen,meer »


Kom tappen tijdens de Eurekaweek!

16 juni 16:30  Lieve Antibarbarianen,meer »


ZAV

7 juni 12:30  Blokkeer 18 en 25 juni in je agenda, want het is weer tijd voor ZAV! Dit is het perfecte moment om je vrienden kennis te laten maken met de gezelligheid van ABB. Geef je individueel op of neem 1 of 2 vrienden mee. Geef je op voor 10 juni! THEMA'S: 18 juni 19:00: EK Landen 25 juni 19:00: Full Moon Party meer »


EK-Poule

2 juni 12:45  We zijn er weer bij en dat is prima, na zeven jaar afwezig op een eindtoernooi zijn we weer terug! meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!