Sponsors

Lid worden

LET OP: De overschrijvingsdeadline is 15 juni voor de A-categorie (Heren t/m reserve derde klasse, vrouwen t/m derde klasse)

RSV Antibarbari is de ideale mix van voetbal en gezelligheid. Wekelijks wordt er op dinsdag en/of donderdag getraind, op zondag gevoetbald en zijn er diverse feestjes en activiteiten die georganiseerd worden op ons eigen complex Antibarbello. Dit prachtige complex ligt op een steenworp afstand van de Erasmus Universiteit, waar het altijd bruist van gezelligheid na trainingen en wedstrijden.

Antibarbari onderscheidt zich door het selectievoetbal voor zowel de mannen als vrouwen, maar door tegelijkertijd niet te vergeten dat we allemaal student zijn. Onze 15 heren teams en 6 dames teams komen uit in verschillende klassen, zo is er voor iedereen wat wils.

Ben jij een echte teamplayer, ingeschreven bij een HBO-instelling of universiteit, heb je op hoog niveau gevoetbald, of juist helemaal niet? Houd je naast voetbal ook van feestjes en gezelligheid? Dan is Antibarbari de juiste vereniging voor jou!

Wil jij lid worden bij de leukste studentenvoetbalvereniging van Nederland? Vul dan onderstaand formulier in en tot ziens op Antibarbarbello!

Lid worden

Format: DD-MM-JJJJ


 


* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!