Sponsors

Technischecommissie

De Technische Commissie, kortweg de TC, is in het leven geroepen om de continuïteit rondom de selectie-elftallen te waarborgen. Sinds het seizoen 2018/2019 kent Antibarbari binnen de TC een splitsing waardoor beide selecties beter ondersteund kunnen worden. Rick Bron, Michelle ter Laak, Jan Neuféglise en Iris Poppelaars vormen de TC voor de damesselectie. Rick Bron, Lars Bruurmijn en Derk Middelweerd vormen op dit moment de TC voor de herenselectie. De TC voor de herenselectie is dringend op zoek naar nieuwe commissieleden, geïnteresseerden kunnen dit aangeven bij de huidige TC of bij het bestuur. 

Deze twee groepen dragen zorg voor alle technische zaken rondom de heren- en damesselectie. Dit houdt in het aanstellen van de technische staf voor de selectie-elftallen, het voeren van evaluaties met de technische staf en bijvoorbeeld het benaderen van nieuwe spelers . Samenvattend draagt de TC zorg voor alle randzaken rondom de selectie-elftallen met als doel het creëren van een zo goed mogelijk klimaat om te kunnen presteren.

Daarnaast is de TC het aanspreekpunt voor de gehele technische staf en voor alle selectiespelers/spelers van Antibarbari. Waar vroeger het bestuur dit was, kunnen de trainers en spelers nu bij de TC terecht voor al hun vragen en opmerkingen. Het bestuur is echter nog wel steeds eindverantwoordelijk. De TC staat in contact met de Technisch Commissaris, die op zijn/haar beurt de schakel naar het bestuur is.

De TC staat tot slot ook in contact met de prestatiesportcoach van Erasmus Sport. Ieder jaar zijn er meerdere evaluatiemomenten tussen hen twee en kan de TC met prestatiespecifieke of organisatorische vragen aankloppen bij de prestatiesportcoach. Deze neemt ook deel in enkele gesprekken die de TC voert. Hierbij kan worden gedacht aan de eindfase van een sollicitatieprocedure of een seizoensevaluatie met de gehele technische staf van de heren- en/of damesselectie.

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!