Sponsors

Home

R.S.V. Antibarbari is dé studenten voetbalvereniging van Rotterdam met 23 elftallen (17 heren- en 6 dameselftallen), die uitkomen op verschillende niveaus binnen district West II/West I/Zuid I van de KNVB. Antibarbari is in 1991 opgericht en de naam is afkomstig van één van de werken van de filosoof Desiderius Erasmus. Hij schreef in 1520 het boek Antibarbarorum Liber wat zoveel betekent als “Het boek tegen de onbeschaafden”. Deze titel in de eerste naamval enkelvoud is vrij vertaald Antibarbari.

De 10 bekendste spelers van het jarige Cambuur

Vandaag om 7:00  SC Cambuur viert vandaag haar 57-jarige verjaardag en daarom zetten wij de promovendus in de schijnwerpers. Dat doen we door terug te kijken op de 10 bekendste spelers die ooit bij de Leeuwarders hebben gespeeld. Daarin is geen plaats voor levende Cambuur-legende Sandor van der Heide, publiekslieveling Mark de Vries, clubtopscorer Jan Bruin en Mister Cambuur Johan Abma, omdat we puur kijken naar de voetballers die de grootste loopbaan hebben gehad. meer »


VACATURE: Stagiair Marketing & Events

Gisteren om 15:00  Ben jij op zoek naar een leerzame, sportieve en uitdagende stageplaats? Voor ons magazine PANNA! bieden wij een leuke leerplek aan op gebied van marketing & events. meer »


Interview Brian Brobbey: "Ik houd geen afscheidsspeech bij Ajax, dan ga ik huilen"

Gisteren om 14:00  Nee, een afscheidsspeech heeft hij niet gehouden. "Die gaat er ook niet komen. Dan ga ik huilen." Na elf jaar heeft Brian Brobbey zijn grote liefde Ajax verlaten voor een nieuw avontuur. De komende vier jaar staat de negentienjarige aanvaller onder contract bij RasenBallsport Leipzig. "Duits leren? Dat komt wel." meer »


Interview doelman Steven van Dijk: "Ambitie om in het buitenland te spelen"

Gisteren om 12:00  Hij doorliep de jeugdopleiding van Go Ahead Eagles, verdedigde het doel van Vitesse en maakte zijn onofficiële debuut voor NEC. Bij FC Den Bosch raakte Steven van Dijk het plezier in het voetbal kwijt. Na twee uitstapjes in de Derde Divisie is de 24-jarige sluitpost nu transfervrij. "Ik sta open voor een nieuwe uitdaging. Een buitenlandse club lijkt me geweldig. Laat me maar een week meetrainen!" meer »


Meer nieuws

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!