Sponsors

Lustrum

 

Lustrum_logo-removebg-preview.png

Dit jaar is het de 6e keer dat het Lustrum gevierd mag worden. RSV Antibarbari wordt dit jaar 30 jaar en dat gaan we vieren. Om dit jaar weer zo memorabel te maken als de vorige zijn we druk bezig met allerlei evenementen te organiseren. De vorige Lustra hebben al vele thema’s gekend waaronder Lof der Zatheid en Helemaal de kwijt weg. Dit jaar wordt het gekenmerkt met het thema Baldadig. Na weken vergaderen en menig onenigheid waren we er eindelijk uit: Baldadig! De keuze voor dit thema was vrij gemakkelijk achteraf aangezien de definitie van het woord volledig bij onze verwachtingen past. Volgens de Dikke van Dale en ik citeer: “wild & uitgelaten”. Ondanks de maatregelen en de beperkingen hopen wij dat het nog een wild en uitgelaten jaar wordt op al onze evenementen. 

Maar ja welke evenementen gaan wij dan allemaal nog organiseren dit jaar? Na een geslaagde apres-ski pubquiz & de Lustrum borrel hebben we nog veel meer op de agenda staan. Elke maand hebben we de terugkerende Loterij op de 12e van de maand. Deze datum is natuurlijk niet zomaar gekozen, op 12 juni 2021 wordt Antibarbari namelijk 30 jaar. Deze verjaardag zal dan ook groots gevierd worden met de Lustrum Vierdaagse. De precieze inhoud van deze dagen zal de aankomende weken bekend worden gemaakt maar hou in ieder geval 10-13 juni vrij in je agenda. Verder zal er in april een cocktail workshop plaatsvinden geheel verzorgd door Sonnema. De aankomende weken gaan wij ook druk aan de slag met de Lustrumreis en het Lustrumgala. Wij hopen natuurlijk dat alles door kan gaan zonder al teveel beperkingen. 


Met vragen of interesse kan je altijd 1 van de commissieleden aanspreken: Timo van Eekhout (voorzitter), Tino Escobar (penningmeester), Rachel Welleman (commissaris acquisitie), Merel van Iersel (commissaris intern) & Zoë Mulder (commissaris marketing) of  je kan ons mailen via lustrum@antibarbari.nl of een berichtje sturen via onze instagram!

 

luco.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!