Team-informatie - R.S.V. Antibarbari

Team-informatie

Team-informatie

IMG_9103.JPG

Binnen de club staan wij niet per se bekend als Dames 5, maar eerder als “De Comazuipers”. Deze teamnaam is ons vrij snel gegeven toen wij, inmiddels al jaren geleden, een goede indruk achterlieten bij de eerste avond op het mooie Antibarbello. Van deze oude garde is inmiddels niet heel veel meer over, behalve nog enkele (c)omazuipers. Gelukkig past de teamnaam nog goed bij ons. Zo blijven we op donderdag eigenlijk altijd wel eten op de club na de training. Dit is dan ook de beste avond om te laten zien waarom wij De Comazuipers heten. Zeker wanneer de kaarten, pingpongballetjes of dobbelstenen erbij worden gehaald laten wij onze echte talenten zien.

Op de dinsdagavond wordt ook hard getraind. Als we op het veld staan (brak of niet) komt de fanatiekeling toch wel in ons naar boven en gaan we voor dat kampioenschap. We laten alleen wel in het midden of dit op het veld is of in de kantine. De derde helft is dan misschien wel onze beste helft, maar de eerste en tweede worden zeker serieus genomen. 

Naast de gezelligheid tijdens de trainingen en de wedstrijden doen we ook genoeg buiten de voetbal om. Zo is er altijd wel ergens een feestje gaande, zoeken we de festivals samen op en steunen we elkaar op de brakke dagen door een wandelingetje te maken. Ook gaan we ieder jaar een paar dagen op teamweekend en de trip voor volgens seizoen wordt nu alweer gepland!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!