Sponsors

Team-informatie

Hartelijk welkom op de pagina van ABBVR6. We zijn een vrij nieuw team, maar dat is aan niks te merken. We kennen de weg naar de kantine al behoorlijk goed! Omdat we nog geen bijnaam hebben gekregen, zul je het moeten doen met een beschrijving uit eerste hand. 

Op zondag spelen we een wedstrijd. Je kan ons spel het beste vergelijken met een zwarte piste. We beginnen de wedstrijd namelijk met een sterk staaltje voetbal. Al snel daarna daalt het niveau met een hellingshoek van 90°. Dat is heus niet omdat we niet beter kunnen. Sterker nog, dat is een weloverwogen keuze. Op deze manier misleiden we de tegenstander en zetten we hem op het verkeerde been. Of deze strategie ons naar de titel zal leiden, laten we even achterwege. Gek genoeg scoren we vaker in de kantine dan op het veld. Je zou dus kunnen zeggen dat we de eerste en tweede helft compenseren met de derde helft. Als je ons de volgende dag niet in de collegebanken kan vinden, dan hebben we waarschijnlijk net te vaak aan het rad gedraaid, een muntje opgegooid of bierpong gespeeld. Op dinsdag, nog maar net bijgekomen van zondag, trainen we en na de training schaften we. 

Dit jaar hebben we flink wat nieuwe gezichten. Gelukkig hebben we ook twee nieuwe trainers. Onder hun leiding zullen we een greep doen naar het kampioenschap. Welk kampioenschap dat wordt, laten we voor nu in het midden.


VR6 Seizoen 2021-2022
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!