Team-informatie - R.S.V. Antibarbari

Team-informatie

Team-informatie

IMG_8316.jpg
Forever Dames 3 is een team dat de top 3 bepaalt in de voosboom van Antibarbari, alle Sonnema-Cola’s bijeenraapt tijdens introwiekent, al jaren steevast in het bestuur en de commissies van Antibarbari te vinden is, vaak brak de collegezalen op de campus vult, zonder derde helft de andere twee ook niet speelt en bestaat uit dames die na een mislukte liter bier adtten even een volume barfje over de wc laten gaan.

Forever Dames 3 is dit jaar flink wat nieuwe speelsters rijk. Nieuwe aanwinsten zijn niet geheel onbelangrijk naast al de vastgeroeste burgers. Een aantal dames hebben ons dit seizoen ingeruild voor een plekje bij de Beloftes, iets wat inmiddels vaste prik is binnen FD3. Niet alleen wordt FD3 overheerst door nieuwe speelsters, ook hebben wij twee nieuwe coaches die ooit als plus-1 binnen kwamen op de club. Na flink wat jaren zeker geen kampioen te zijn geworden, proberen wij dit seizoen te gaan voor een plekje hoger in de rangschikking. Met natuurlijk de nadruk op proberen..

De afgelopen maanden hebben wij met alle dames heel wat mooie momenten beleeft. Zo speelden wij op dinsdagen geheel vrijwillig doen, doen of doen en werd er wat afgeregeld op Antibarbello. Opvallend dat veel van deze heren spelen bij de Jonkheren. (Maar eh mannen, wij blijven het leukste team van Antibarbari.) Forever dames 3 gaat verder dan het voetbalveld of de kantine, ook buiten ABB hebben de dames hechte vriendschappen en je kunt dus wel concluderen dat wij meer zijn dan alleen maar een voetbalteam.

Meiden, ik hou van jullie.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!