Sponsors

We mogen weer!

27 februari 2021 14:00


Eindelijk mogen we weer! Na maandenlang trainen in groepjes en op afstand mogen we dan eindelijk weer in groepsverband trainen. We hebben enorm veel zin om jullie weer op de velden te zien!

Vanaf woensdag 3 maart mag er weer in groepsverband worden getraind. In verband met de avondklok kunnen we niet op de normale trainingstijden trainen. Daarom zullen we zolang de avondklok geldt een aangepast trainingsschema gebruiken en dus ook trainen op de zondagen. Dit schema kan je vind je hier en gaat vanaf donderdag 4 maart in. Wanneer de avondklok opgeheven wordt, zullen we weer teruggaan naar de normale trainingstijden en dagen. Zoals jullie weten mogen helaas alleen de leden onder 27 jaar trainen. Neem hier dus je eigen verantwoordelijkheid in en kom niet trainen als je boven de 26 jaar bent. We hopen dat jullie ook zo snel mogelijk weer mogen aansluiten. We hebben op zondag 1 tijdvak gereserveerd voor de leden van 26 plus. Die kunnen in dit tijdvak in tweetallen op 1.5 meter trainen. Opgeven hiervoor kan via een mail naar bestuur@antibarbari.nl.

Wel gelden er nog de volgende regels:
- Kom pas op de tijd dat je moet trainen; niet een kwartier van te voren al
- Één iemand per team mag binnen de traingingspullen halen
- Ingang is de deur bij de parkeerplaats en de uitgang is de deur aan de voorkant (de kant van het hoofdveld)
- Kom omgekleed naar de training
- Toiletten mogen niet gebruikt worden
- Jassen en tassen neem je mee naar het veld
- Neem een gevulde waterfles mee: je kan deze niet vullen binnen
- Stop op tijd met je training en verlaat het complex meteen
- Blijf thuis bij klachten
- Meldt een corona geval altijd bij het bestuur

Nu we weer mogen trainen zullen we ook een korte update geven wat betreft de competitie. Zoals velen van jullie weten was de competitie van  de B-categorie al opgeheven. Sinds vandaag is ook de competitie voor de A-categorie opgeheven. In plaats van de competities wordt er een Regiocup georganiseerd door de KNVB. Dit zal een regionale competitie zijn van 4/6/8 teams, afhangende van wanneer er weer tegen andere clubs gevoetbald mag worden. Hiervoor worden alle teams uit de B-categorie standaard ingeschreven, tenzij je je hiervoor actief afmeldt. Wanneer en óf deze KNVB Regiocup doorgaat hangt dus volledig af van de coronamaatregelen.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!